MADE Partners

Bij MADE werken wij uitsluitend samen met bedrijven en personen die een mooie passie, missie of visie hebben. Wij krijgen enorm veel energie van personen die ambitieus zijn en werken daarom graag met deze mensen samen. 

Het doel van MADE is om organisaties en bedrijven de mogelijkheid te geven zichzelf op de beste manier te presenteren binnen de markt en in goed contact te laten komen met de doelgroep. 

Omdat wij trots zijn op de bedrijven waar wij mee samenwerken, delen wij graag wat er zo bijzonder is aan deze bedrijven, wat jij van deze bedrijven kunt leren en wat hun voornaamste drijfveer is binnen de onderneming. 

Lees het hieronder!

Artikel 1. - AGV International

WE ALL AUTOMATE!

“Automatisering heeft heel veel mooie kanten, maar aan de implementatie kunnen ook zeker vervelende kanten kleven. Onder aan de streep staan wij altijd ons mannetje en leveren we af wat we beloofd hebben, zo doen wij onze zaken.”

Artikel 2. - 2at

Durf van wel

2at is een atypisch IT-bedrijf dat zich dagelijks hard maakt om de (semi)publieke sector. Digitale flexibiliteit en een versimpeld IT-landschap zijn hierbij de sleutelwoorden. Ontdek hier wat wij voor hen doen!

Artikel 3. - Koopjebakfiets

De on- en offline wereld elkaar laten versterken

Koopjebakfiets.nl zorgt ervoor dat consumenten zowel on- als offline geholpen worden door Bike Totaal Krimpen. Lees hier hoe beide werelden elkaar versterken!

Partners

Word jij onze nieuwe partner?

Wij zijn enorm nieuwsgierig naar jouw verhaal. Je kunt hier aan de rechterkant een afspraak met ons inplannen. Na het invullen van het formulier zal ik contact met jou opnemen om dit op locatie of online in te plannen.

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

 


Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!